podiumstephanie-struijk

 

13 okt. a.s Stephanie Struijk in deel Vier

 

De herfst staat alweer voor de deur. Gure regenachtige middagen. Wat is er mooier dan te genieten van hele mooie luisterliedjes van Stephanie Struijk. Stephanie Struijk schrijft persoonlijke verhaaltjes in liedjes. Misschien ken je haar nog wel onder de naam ‘Stevie Ann’. In 2016 schreef ze samen met Daniël Lohues haar eerste album in het Nederlands tijdens een roadtrip door Amerika waar Stephanie een tijdje gewoond en gewerkt heeft. Tijdens deze reis van Los Angeles naar Minneapolis merkten ze dat de liedjes zich het beste lieten vertellen in haar eigen taal. Het werden liedjes die gaan over het maken van een nieuw begin, verlangen naar thuis, en de magie van geluksmomenten.Het vervolg op dit album was de EP ‘Daar’ die begin 2018 verscheen. Deze songs werden een stuk dichterbij huis geschreven. Stephanie zingt in ‘Ook wel gelukkig’ over haar geboortegrond, en hoe het was geweest als ze daar was gebleven. De zin “Zoek ik nou een plek met een tuintje en een hek, of een gevoel waar ik mezelf naartoe kan brengen” uit ‘Bijna thuis’ is kenmerkend voor haar troubadour’s leven. De titeltrack ‘Daar’ gaat over het precies weten waar je naartoe moet om gelukkig te zijn.

Een eigen stem vinden in een liedje van een ander is iets wat ze al eerder deed in het Engels, en nu dus ook in het Nederlands. Op haar nieuwe EP zingt ze liedjes van anderen. Het zijn songs die de Limburgse al sinds haar jeugd kent, zoals ‘De Peel in brand’ van Rowwen Hèze, en liedjes die ze al een tijdje live speelt, zoals ‘Verlegen’ van Bram Vermeulen en ‘Verliefd’ van Skik. Live opgenomen met alleen piano of gitaar staan deze songs op haar nieuwe EP ‘Liedjes van een ander’ die in januari 2019 is uitgekomen.

 

Noteer ook de volgende data in je agenda en bestel kaarten op www.podiumlokaal.nl

zo. 13 okt. 15:00 Stephanie Struijk

zat. 14 dec. 20.30 Ralph de Jongh

zo 8 ma 15:00 Sandra van Nieuwland

stephanie-struijkralphdejong4sandra-nieuwland

Wij hopen je te zien op een van de komende concerten.

Muzikale Groet,

Barbara & Kees

 

Bestel snel kaarten op www.podiumlokaal.nl

Deel Vier, Baarlo 4, Zwartsluis

( meer info : www.deelvier.nl )

Let op: vanaf jan. 2020 in Lavandula in Marknesse

-------------------------------------------------

 

 

 

 

 

 

 
 

TIP: Geef een LOKAALBON cadeau!

Deze kunt u bij ons bestellen via www.podiumlokaal.nl of wanneer je een concert bijwoont.

 

Je kunt je cadeaupakket helemaal zelf samenstellen: Hoeveel, wanneer, + een consumptiebon, etc... Wij pakken het leuk voor je in!

 

 

 

 

Afmelden nieuwsbrief