logo

"Geweldige opening van JB Meijers"

 

Het was een geweldige nieuwe start, voor Podium Lokaal in Stadspaleis Old Ruitenborgh in Vollenhove.

 

Dat JB Meijers een rasartiest was, heeft iedereen tot in de botten gevoeld. Wat een geweldige opening van een nieuw seizoen op een nieuwe locatie. Mooie nummers, geweldig gitaarspel en een prachtige persoonlijkheid, maakten dit tot een onvergetelijk concert. Persoonlijke verhalen rondom zijn nummers, gaf alles nog meer inhoud. Publiek zat aandachtig te genieten. Natuurlijk Calm after the storm was een topper.

En dan 21 okt. a.s staat Maarten Peters op het programma met "Maarten Peters Solo"

maartenpetersfotografiemariellehensums


Maarten Peters staat al jarenlang bekend in de wereld van muziek en theater als een geliefd zanger, gitarist, songwriter en entertainer. Te denken valt aan de fantastische voorstellingen die hij samen met Margriet Eshuijs speelt maar ook zijn unieke voorstellingen “ Bevroren tranen” die hij elk jaar op speciale plaatsen vertolkt. Ook speelt hij samen met o.a. Syb van der Ploeg en Edward Reekers in de bruisende theatervoorstelling “ The Best Of Britain”.
Muzikale, theatrale en creatieve veelzijdigheid typeren dan ook zijn kwaliteiten.  

Klik hier voor een indruk

En nu is er dan dit jaar voor het eerst een verrassend nieuw programma “ Solo” genaamd.
Maarten Peters heeft zich de afgelopen jaren bekwaamd om op subtiele wijze nieuwe technieken toe te passen in zijn muziek. 
Hij zal nieuw repertoire ten gehore brengen maar ook putten uit zijn bestaande repertoire zoals de grote successen “White horses in the snow” en “ God is asleep”. Daarnaast zal er ook een selectie zijn van mooie nummers uit het wereld repertoire van o.a. the Beatles, Sting en Crosby Stills Nash and Young. 
Maarten zal met zijn muziek en verbindende verhalen je een avond bezorgen waarin je wordt ondergedompeld door de taal van muziek en waar bovenal “ genieten” centraal staat. 

Naast zanger, gitarist, entertainer is Maarten Peters al jarenlang een van de meest veelzijdige singersong writers van Nederland.
Hij schrijft liedjes in alle genres van luisterlied tot het populair Nederlands genre maar ook Engelstalig.
Hij doet dit voor vele artiesten van Rob de Nijs tot Liesbeth List, van Margriet Eshuijs tot Ruth Jacott.
Door zijn grote menselijke betrokkenheid met de samenleving is hij ook verbonden aan een aantal bijzondere projecten. Hij schrijft voor de actie van Alpe D’Huzes, Huis aan het water, het Toverbaltheater en stichting Hoofdzaak. Een uniek project is ook de bijzondere inhoudelijke liederencyclus “ Bevroren tranen” die hij heeft geschreven voor de 4 Mei herdenkingen. Prinses Beatrix heeft hem persoonlijk bedankt voor zijn muzikale inhoudelijke bijdrage aan het “ nooit meer vergeten”. 
Maarten Peters laat hiermee zien dat muziek grote waarde kan hebben veel meer dan alleen maar een liedje.

Bestel snel kaarten op www.podiumlokaal.nl

15,00 euro

Zaal is open om 14.30 

Aanvang 15:00

Adres: Groenestraat 24, 8325 AZ Vollenhove

-------------------------------------------------

 

 

 

 
 

TIP: Geef een LOKAALBON cadeau!

Deze kunt u bij ons bestellen via www.podiumlokaal.nl of wanneer je een concert bijwoont.

 

Je kunt je cadeaupakket helemaal zelf samenstellen: Hoeveel, wanneer, + een consumptiebon, etc... Wij pakken het leuk voor je in!