Het was fantastisch!

En aandacht voor een enquete?

Afgelopen Zaterdag avond mocht ik (Barbara Lok) samen met pianist Henk Doest in Podium Lokaal optreden. Ik werd geweldig ondersteund door de backings Hennie Kisteman, Jeannette Bakker en Ellen ten Hove. De zaal was geheel uitverkocht. Voor mij was deze avond een hele bijzondere ervaring, omdat ik normaal de gastvrouw van de artiesten en het publiek ben. Echt onvergetelijk! 

 

 

 

Ook zouden we u graag willen vragen om het volgende te doen.

Onze enquette invullen. 

Zo willen we bereiken om zoveel mogelijk aan de wensen van onze bezoekers proberen te voldoen. Onder de deelnemers verloten wij 30 juni 2 toegangskaarten. De “winnende deelnemers” krijgen hierover bericht via de mail.

KLIK HIER

------------------------------------------------------------------------------

De driemansformatie Potver3

De zangeressen Hanneke Doze uit Blokzijl en de Zwolsche Sascha Raaijman en mijn creatieve en muzikale Gert Lok komen met een uniek concept waarbij het publiek ter plekke het repertoire van de avond zal uitkiezen. Zowel Engelse als Nederlandstalige Pop en Rock muziek uit de jaren 60 tot en met de huidige top 40 muziek, zullen voorbij gaan komen

Het drietal heeft nogal een behoorlijk luxeprobleem, nl: het maken van keuzes. De oplossing voor het probleem werd al gauw gevonden: het publiek mag ter plekke kiezen! Een overzicht met alle titels wordt vooraf uitgedeeld en Potver3 zal er persoonlijk voor zorgen dat alles eerlijk zal verlopen.

Hoogstwaarschijnlijk loopt u als publiek ook de kans om voor een avond, spontaan op het toneel te staan.Grijp de microfoon, grijp de kans en zing gewoon, onder de geweldige begeleiding van dit drietal!

Het wordt een hele gezellige, informele avond, waarin het publiek een hele grote rol zal spelen.

 

Dus bestel snel je kaarten op www.podiumlokaal.nl      

 

-------------------------------------------------------------------------------------

 

 
 

TIP: Geef een LOKAALBON cadeau!

Deze kunt u bij ons bestellen via www.podiumlokaal.nl of wanneer je een concert bijwoont. Anders loop je gewoon even bij ons naar binnen op Kloosterweg 17, Sint Jansklooster

 

Je kunt je cadeaupakket helemaal zelf samenstellen: Hoeveel, wanneer, + een consumptiebon, etc... Wij pakken het leuk voor je in!

 

 

We zien je heel graag bij een van de volgende huiskamer concerten.

Groetjes

Barbara Lok