"Maart roert roerig haar staart"

Vier meiden die zongen vanuit liefde voor muziek!
Vier stemmen die samen op hun best zijn! En dat was het zeker! Voor een uitverkocht Lokaal, heeft FOUR afgelopen Zaterdag 18 febr. j.l voor een onvergetelijke avond gezorgd! 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

11 MaartMarlous Holster 

"Hartzaken"


Wie is Marlous Holster? Gelukbrenger, multitalent, motivatiespreker en theatertalent.
Depressies en angsten hielden haar jarenlang in de greep, met een verlamming tot gevolg. Hoe zij dit mentaal en fysiek overwon, en haar dromen achterna ging.
Zij volgde toen haar hart en nog steeds, doe jij dat ook?

 

 

Dus bestel snel je kaarten op www.podiumlokaal.nl

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

18 Maart : JULIAN THOMAS

"Someday"

Succes is een relatief begrip voor Julian. Als zanger-pianist valt hij op tijdens talentenjachten, hij treedt in 2002 op met Jan Vayne en maakt zijn tv-debuut bij Ivo Niehe in 2004. Hij komt onder contract bij Sony BMG, maar heeft dan al twaalf jaar aan zijn debuutalbum gesleuteld. Dat Marco Borsato laat weten fan van hem te zijn en hem het eerste exemplaar overhandigt van dat debuut betekent heel veel voor Julian. Het komt tot een samenwerking tijdens Symphonica In Rosso in 2006, in hetzelfde jaar dat Julian het voorprogramma verzorgt van de theatertournee van Trijntje Oosterhuis.

In 2009 verschijnt Julians tweede album, 35 Some Months. De dan 34-jarige zanger zit middenin een succesvolle theatertournee met Motel Westcoast, een project waarin hij met collega-vocalisten Syb van der Ploeg, Edward Reekers en Mirjam Timmer Amerikaanse popklassiekers ten gehore brengt.

Kleine impressie voor Julian Thomas, klik hier

Voor je het weet is het zeven jaar later 2106 . Zeven jaar na je tweede album, zeven jaar waarin je hart en ziel in je liedjes hebt gestoken. Alles zelf geschreven, met minimale middelen opgenomen en zelf geproduceerd; Someday is niet zomaar Julian Thomas’ nieuwe album. Het is Julian Thomas’ leven dat zich ontvouwt." Diep graven in de spelonken van mijn hoofd, en dan de wegen bewandelen die zijn aangelegd naar mijn hart".

Er is maar plaats voor maximaal 50 mensen, dus bestel snel je kaarten op www.podiumlokaal.nl        

 

 

 
 

TIP: Geef een LOKAALBON cadeau!

Deze kunt u bij ons bestellen via www.podiumlokaal.nl of wanneer je een concert bijwoont. Anders loop je gewoon even bij ons naar binnen op Kloosterweg 17, Sint Jansklooster

 

Je kunt je cadeaupakket helemaal zelf samenstellen: Hoeveel, wanneer, + een consumptiebon, etc... Wij pakken het leuk voor je in!

 

 

We zien je heel graag bij een van onze volgende huiskamer concerten.

Groetjes

Barbara & Oscar