Jan Douwe Kroeske in Podium Lokaal

Gisterenavond, 15 Okt. stond er een legendarische naam in Podium Lokaal : Greetje Kauffeld.

60 jaar ervaring stond er in ons mini theater. Door haar warme persoonlijkheid, prachtige nummers en ontroerende stem, bezorgde ze de aanwezige gasten, menig moment voor kippenvel.

 

Podium Lokaal gaat wederom gestaag door en de volgende artiest staat alweer voor de deur : JAN DOUWE KROESKE op 5 Nov. a.s om 20.30

 

Jan Douwe Kroeske (1956) heeft met zijn jarenlange ervaring een unieke visie ontwikkeld over de media- en duurzaamheidswereld. Hij is breed geïnteresseerd en laat zich boeien door muzikanten en techneuten.

 

Jan Douwe begon in 1985 zijn journalistieke loopbaan, bij Radio 3 (tegenwoordig 3FM). Als presentator heeft hij zich ingezet bij de publieke en de commerciële omroep voor radio- en televisieprogramma’s als 2 Meter de lucht in & 2 Meter Sessies (nog steeds actief), 12 Steden, 13 ongelukken, Jules Unlimited, NOS Langs de lijn, Jan Douwe op zoek, Leven in de brouwerij en Verre Verwanten.

 

 

Tegenwoordig is Jan Douwe directeur van het door hem in 2000 opgerichte Double 2 BV, een in Amsterdam gevestigd mediaproductiebedrijf. Onder deze vlag bedenkt Jan Douwe diverse programma’s voor radio, televisie en internet, en is hij initiatiefnemer van duurzaamheidsprijsplatform SummerLabb.

Jan Douwe is niet alleen nieuwsgierig naar de wereld van de muziek, wetenschap, techniek en sport, maar ook naar de wereld áchter de wereld. In zijn rol als programma maker zal hij willen leiden als de leraar die in hem schuilt, maar daarnaast zal hij de bezoekers zichzelf laten begeleiden, geholpen door zijn nieuwsgierigheid naar de passies van deze mensen.

 

Speciaal op 5 Nov. a.s zal Jan Douwe zijn muzikale reis vertellen aan de hand van het nieuwe grote TV Scherm. Dit mag je zeker niet missen, als je van Live Muziek houdt.

 

Er is plaats voor maximaal 50 mensen, dus bestel snel je kaarten op www.podiumlokaal.nl        Kortom: Dit mag en kan je dus niet missen!

 

--------------------
 

TIP: Geef een LOKAALBON cadeau!

Deze kunt u bij ons bestellen via www.podiumlokaal.nl of wanneer je een concert bijwoont. Anders loop je gewoon even bij ons naar binnen op Kloosterweg 17, Sint Jansklooster

 

Je kunt je cadeaupakket helemaal zelf samenstellen: Hoeveel, wanneer, + een consumptiebon, etc... Wij pakken het leuk voor je in!

 

 

We zien je heel graag bij een van onze volgende huiskamer concerten.

Groetjes

Barbara & Oscar