Nieuw seizoen, Nieuwe artiesten in Podium Lokaal

Het is haast alweer een jaar geleden, dat Barbara Lok en Oscar Cheizoo hun deuren geopend hebben van hun Zang/ Studio/ Podium Lokaal in Sint Jansklooster. 

Hun lang gekoesterde droom werd werkelijkheid. 

Beiden hebben hun sporen verdiend in de muziek;  Barbara als zangeres, liedjesschrijfster, zangdocente en Oscar als geluidstechnicus. Tijdens een theatertournee hebben ze elkaar leren kennen, en 5 jaar later zijn ze komen wonen in de kop van Overijssel: Sint Jansklooster.

De ruimte, die Oscar zelf in zijn vrije tijd heeft gebouwd, biedt een podium voor Barbara haar zang leerlingen, is een opnamestudio , wordt gebruikt voor zangworkshops en presentaties voor bedrijven en is een Minitheater.

 

In de ruimte is plaats voor 50 man publiek en de theaterstoelen die er staan, komen uit het Oude DeLaMar theater in Amsterdam. Dus het ademt hier de nostalgische sfeer uit van een echt theater, tijdens de concerten op zaterdagavonden en zondagmiddagen. 

 

Het afgelopen seizoen hebben we al geweldige artiesten mogen verwelkomen; Tim Akkerman, Bertolf, Lenny Kuhr, Elske DeWall, Chris Chameleon, Lucie de lange, Ralph van Manen, etc….! 

Nu staat het tweede seizoen alweer voor de deur. En inmiddels is er alweer veel veranderd en bij gekomen in Lokaal, zoals een heel groot TV scherm, waarop presentaties gegeven kunnen worden, door artiesten, bedrijven, of mensen die workshops geven. Barbara en Oscar zijn ontzettend trots op hun nieuwe programmering. Het is een mooi gevarieerd muziek programma. Pop, Gospel, Blues, luistermuziek en Jazz wisselen elkaar af. 

 

Namen zoals, Julian Thomas ( Best of Britain ), Jan Douwe Kroeske, Julya Lo’ko, Greetje Kauffeld, Elly & Rikkert, en vele anderen passeren de revue het komende seizoen. ( klik hier op programma van het hele seizoen )

 

Singer songwriter Ed Struijlaart zal als eerste de spits afbijten op 17 Sept. a.s om 20:30.

( Klik hier voor een kennismaking met Ed Struijlaart)

 

Ed StruijlaartJulia Lo'koJan Douwe KroeskeGreetje Kauffeld

 

Ed Struijlaart (1979, Den Haag) zegt een paar jaar geleden z’n baan op en verbrandt al zijn schepen achter zich om zijn droom na te jagen: Leven van en voor de muziek. Zijn debuutalbum ‘Head, Heart & Hands’ leverde hem airplay op met singles ‘Face Down’ en ‘Anything’. Hij werd genomineerd voor een 3FM Award en stond met zijn band op Concert at SEA, Noorderslag en mocht op tournee met Bløf. Zijn muziek valt te omschrijven als singer/songwriter georiënteerde popmuziek met elektronische invloeden. 

 Natuurlijk is Ed zeer actief op de social media. Maar wie hem wil volgen en wil leren kennen, kan het beste naar zijn liedjes komen luisteren op 17 Sept. a.s om 20.30

Bestel snel je kaarten op www.podiumlokaal.nl, want vol is vol.

 

Vanaf Sept. 2016 staat er elke 3e zaterdagavond van de maand een voorstelling gepland om 20.30.

Tickets zijn om en nabij 12 euro! In hetzelfde weekend op de zondagmiddagen zijn de Sunday Sessions ( zangleerlingen van Barbara vertonen hier hun kunsten). Deze zijn gratis

 

 

 

 dus houd de website goed in de gaten.

TIP: Geef een LOKAALBON cadeau!

Deze kunt u bij ons bestellen via www.podiumlokaal.nl of wanneer je een concert bijwoont. Anders loop je gewoon even bij ons naar binnen op Kloosterweg 17, Sint Jansklooster

 

Je kunt je cadeaupakket helemaal zelf samenstellen: Hoeveel, wanneer, + een consumptiebon, etc... Wij pakken het leuk voor je in!

 

 

We zien je heel graag bij een van onze volgende huiskamer concerten.

Groetjes

Barbara & Oscar