16 mei: Edwin Schimscheimer

21 mei: Lenny Kuhr

Afgelopen zaterdag speelde Elske DeWall, voor een uitverkocht LOKAAL .

Wat een dijk van een zangeres is Elske en zo bescheiden en nuchter. Fragiele songs tot lekkere popnummers en Country songs, wisselden elkaar af. Ze komt zeker terug. wij hebben haar ook gevraagd om een keer een zangworkshop te geven, waar jullie je voor op moeten geven! En dat wil ze.

Te gek toch? 

 

 

En over een aantal weken, op 16 Mei om 15:00 a.s, staat een van Nederlands beste liedjesschrijvers in Podium Lokaal:

EDWIN SCHIMSCHEIMER, samen met de band van Elske De Wall Genaamd EDWINUS

 

(Een indruk? Klik hier)

 

 

 

 

Voor meer info, klik hier

Edwin Schimscheimer trad al eerder op, tijdens de opening van ons LOKAAL en dat was een groot succes. Zo zijn de contacten ook gelegd! Daarom komt hij hier nu zijn DVD opnemen. We hopen dat jullie lekker een uurtje bij ons komen luisteren en genieten van de mooie nederlandse liedjes van Edwin.

Naast zijn bekendere werk voor de buitenwereld ( hij schreef o.a. voor Paul de leeuw, Willeke alberti, Ruth jaccot, Songfestival, musicals en TV ), vormen zijn eigen kleine liedjes, die van de "binnenwereld" de rode draad in zijn leven.

 

En verder in mei:

21 Mei: Lenny Kuhr

 

 

Wees hier heel snel bij, er zijn nog een aantal kaarten verkrijgbaar!

Klik hier

 

 

 

Verder willen we jullie attent maken, dat we alweer druk bezig zijn om te boeken, voor het nieuwe seizoen 2016/17. Nieuwsgierig? Ga snel naar www.podiumlokaal.nl

TIP: Geef een LOKAALBON cadeau!

Deze kunt u bij ons bestellen via www.podiumlokaal.nl of wanneer je een concert bijwoont. Anders loop je gewoon even bij ons naar binnen op Kloosterweg 17, Sint Jansklooster

 

Je kunt je cadeaupakket helemaal zelf samenstellen: Hoeveel, wanneer, + een consumptiebon, etc... Wij pakken het leuk voor je in!

 

 

We zien je heel graag bij een van onze volgende huiskamer concerten.

Groetjes

Barbara & Oscar